Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Dildo

Een dildo is een seksspeeltje, meestal in de vorm van een penis. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, kleuren en materialen. En je kunt ze op allerlei manieren gebruiken: met jezelf als je masturbeert, met je (seks)partner, anaal, oraal en vaginaal.

Dus is er geen pik in de buurt? Of gewoon zin een geil speeltje? Dan is de dildo je beste vriend! Verwar hem niet met een vibrator. Hij is van plastic of latex, lekker glad en trilt niet. Meestal in de vorm van een groot geschapen zwans. En hij komt in alle kleuren van de regenboog.

Plastic IS fantastic
Even voor de duidelijkheid. Dildo’s zijn er niet alleen voor de keiharde porno op je scherm! Iedereen gebruikt ze. Bij soloseks, heteroseks en homoseks. De dubbele, anale, glazen en voorbinddildo’s zijn niet meer weg te denken. Ook bestaan er op afstand bestuurbare dildo’s, die vallen binnen de categorie ‘teledildonica’. Plastic funtastic!

Effe lekker seksshoppen
In de meeste huishoudens is ‘ie net zo populair als de stofzuiger of de staafmixer. Wil je een dildo kopen? Laat je dan goed voorlichten bij een seksshop. Vind je het spannend om daar naar binnen te gaan? Ga dan naar een seksshop in een stad waar je bijna niemand kent. Natuurlijk kan je er ook gewoon eentje online bestellen.

Verstoppertje
Pas wel op als je een dildo in je anus stopt. Voor je het weet ben je hem kwijt. Oh no! Uhh ja dus. Een Chinees heeft deze vorm van verstoppertje een keer uitgeprobeerd. De 23 cm lange rakker zat diep en muurvast. Artsen kregen hem er pas na twee dagen uit. So looong!!

Altijd stijf en klaar om jou naar een hoogtepunt te brengen. Lang leve de dildo’s!

Artikelen

Afbeelding van Welke vibrator moet je kiezen? | Emma’s Peepshow

Welke vibrator moet je kiezen? | Emma’s Peepshow

17 apr 2019
Afbeelding van Tutorial: seksspeeltjes

Tutorial: seksspeeltjes

27 jan 2019
Afbeelding van Peggen in 11 stappen

Peggen in 11 stappen

13 mrt 2018
Afbeelding van 10 x De meest bizarre seksspeeltjes (ja ze bestaan echt)

10 x De meest bizarre seksspeeltjes (ja ze bestaan echt)

9 mrt 2018
Sfeerbeeld BNNVARA programma's