Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Deepthroaten

Deep throaten is een onderdeel in de categorie ‘pijpen’. Als je een penis zo diep je mond en keel in laat gaan dat ‘ie niet meer verder kan, dan noem je dat deep throaten. En da’s niet makkelijk. Want diep in elke keel zit de kokhalsreflex. Oftewel: je gaat over je nek met een pik in je bek. Of je wilt deepthroaten hangt dus helemaal van jou af. Wil je dat iemand jou deepthroat? Vraag het gewoon!

Voor beginners
Wil je het proberen? Dan is het het handigst als de ontvanger op de rug ligt of staat. Ben jij de deepthroater? Zorg er dan voor dat er een condoom om de lul zit. Als dat in orde is, spuug je eerst een paar keer goed op het stijve gevaarte. Op die manier glijdt ‘ie wat soepeler naar binnen. Blijf ademen (door je neus), steek je tong ver uit en houd je kin iets omhoog. Vind je het niks? Dan kap je er gewoon mee.

Gevorderde deepthroaters kunnen ook een positie proberen waarbij de vrouw (of man) op haar (of zijn) rug gaat liggen met het hoofd over de rand van het bed. Als de man zijn pik dan in de mond van zijn partner brengt is diens keel in precies dezelfde lijn als de lul. Deze techniek wordt ook wel over-the-edge deepthroaten genoemd.
Sfeerbeeld BNNVARA programma's