Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Anilingus

Lotuskussen, rimmen, kontlikken. Met je tong de gevoelige anus van de ander verwennen. Je houdt ervan of je moet er niet aan denken, maar het kan leuk zijn voor iedereen.

Waarom mensen het lekker vinden
Bij deze vorm van orale seks  beweeg je je tong over de anus en ga je met de tong de anus binnen. Voor de ontvanger kan dit mega opwindend zijn: er zitten ontzettend veel zenuwuiteinden bij de anus en mannen hebben in de anus hun P-spot zitten. Maar ook voor de gever kan het natuurlijk heel spannend, intiem en geil  zijn.

Schoon kontje
Of het vies is? Nee joh! Gewoon goed wassen van tevoren. Het is absoluut aan te raden om een beflapje te gebruiken. Daarmee voorkom je het overdragen van de E. coli bacterie, de zogeheten zeer besmettelijke ‘poepbacterie’. Ook een SOA ligt op de loer, bereid je dus goed voor en geniet.

Kontsent
Zin in een potje anilingus? Vraag je sekspartner dan of hij of zij dit een prettig idee vindt. Niet iedereen staat ervoor open of vindt het lekker. Hier lees je meer over het vragen van toestemming.

Baffen?
Dacht je dat anilingus hetzelfde is als baffen? Dan heb je het verkeerd! Het verschil tussen anilingus en baffen lees je hier.
Sfeerbeeld BNNVARA programma's