Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Anale seks

Lesbo, hetero, bi, lesbo of geen van dat alles: iedereen doet aan kontseks. Of je het lekker vindt, hangt vaak af van je eerste ervaring. Ook is het zo, dat hoe meer je het doet, hoe beter je erin wordt en hoe lekkerder je het misschien gaat vinden. Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden voordat je eraan begint. Lees dus vooral verder!

Ontdek jezelf
Misschien vind je het heel spannend om iets in je kont te stoppen, maar bedenk wel dat de mannelijke G-spot  -de P-spot- in de anus zit. Het kan dus echt enorm lekker zijn als die gestimuleerd wordt.

Stap 1: bespreek het
Voor veel mensen is anale seks best een dingetje. Bespreek het daarom altijd eerst vooraf. Doe je het voor het eerst? Dan is het fijn om het met iemand te doen waar je vaker seks mee hebt.

Stap 2: bereid je voor
Voordat je ook maar iets in een kont stopt, moet je zorgen dat je handen schoon en je nagels geknipt zijn. Vervolgens richt je je op je sekspartner. Het is belangrijk dat de ontvanger ontspannen is. Neem daarom lekker de tijd en ga bijvoorbeeld eerst samen douchen, geef de ander vervolgens een sensuele massage en doe extra lang voorspel.

Stap 3: glide the ride
Is jouw seksbeestje helemaal zen? Spuit dan een flinke dot glijmiddel op je handen. En masseer hiermee zachtjes de anus . Gaat dat goed? Duw dan heeeeeel langzaam je vinger een beetje naar binnen. Let goed op dat je een glijmiddel op water- of siliconenbasis gebruikt. Middeltjes op oliebasis kunnen de latex van je condoom aantasten en zelfs doen breken/scheuren.

Stap 4: we want more
Ga je helemaal lekker met die vinger of vingers? Dan is het tijd voor de volgende stap. Het rubbertje! Als die erom zit, neem je weer lekker ruim van je glijmiddel en duw je heeeeeel langzaam de pik in de kont. Heb je geen pik, maar wil je wel iemand anaal neuken? Dan is een voorbinddildo  de oplossing.

Stap 5: kontseks voor gevorderden
Vinden jullie het lekker? Stop die vinger er dan gewoon wat vaker in! Zowel mannen als vrouwen kunnen hier nogal opgewonden van raken. Zit je vinger graag in de anus van een man? Lees dan vooral eens over prostaatmassage. Belangrijk is wel dat je vooraf altijd vraagt of de ander er oké mee is.

Konten en kutten
Vinger in een kont geweest? Dan mag ‘ie niet meer in de kut. Tenminste, niet voordat je ‘m heel goed gewassen hebt. Kontbacteriën verstoren namelijk het natuurlijk evenwicht van de vagina .

Heb je nog meer vragen of wil je tips?  Neem dan (volledig anoniem) contact op met Sense.

Artikelen

Afbeelding van Michella Kox over vreemdgaan | De Seksmobiel

Michella Kox over vreemdgaan | De Seksmobiel

9 sep 2019
Afbeelding van Tutorial: anale seks

Tutorial: anale seks

3 feb 2019
Afbeelding van Eerste keer anale seks | Emma's Peepshow

Eerste keer anale seks | Emma's Peepshow

19 dec 2018
Afbeelding van Trio's en anale seks | Sexy Taxi

Trio's en anale seks | Sexy Taxi

30 aug 2018
Sfeerbeeld BNNVARA programma's