Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Aantrekkingskracht

Zoals je op het eerste gezicht iemand niet aantrekkelijk kunt vinden, zo kan het ook andersom. Vuurwerk, chemie, instant geil. Soms hoef je iemand maar één seconde te zien en dan is het al raak. Maar hoe zit dat nou eigenlijk?

Sneller dan een flits
Wetenschappelijk bewezen feitje: binnen één tiende van een seconde – dat is belachelijk snel - bepaal je of je een gezicht aantrekkelijk vindt. Helaas weet je dan nog lang niet of iemand van binnen ook zo aantrekkelijk is. Was het maar zo’n feest.

Met je neus erop
Aantrekkingskracht zit ‘m lang niet alleen in die allereerste uiterlijke aantrekkingskracht. Lichaamsgeur, stemgeluid, de manier van bewegen en andere bijzonderheden zoals een talent of zelfverzekerdheid kunnen ook de doorslag geven.

Special editions
Vaak zijn het de kleine dingen waar je de vinger niet op kunt leggen die zorgen dat je helemaal hoteldebotel wordt van iemand. Zo kan iemand met goede humor je hart veroveren, maar ook een talent als gitaarspelen of dansen kan de vlindertuin in je buik opschudden. Kortom, er zijn geen regels of tips als het hierom gaat. Je voelt het of je voelt het niet! En als je iets voelt is dat hopelijk wederzijds.

Over smaak valt niet te twisten
Smaak binnen de liefde lijkt een beetje op je smaak voor eten. Wat de ene heerlijk vindt, lust de ander totaal niet. Smaken verschillen gewoon en iedereen moet gaan voor wat diegene zelf lekker vindt. 
Sfeerbeeld BNNVARA programma's