Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Waarom is een dildo party niet voor iedereen?

  •  
03-10-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2652 keer bekeken
  •  
foto dildo party

Google dildo party en je krijgt tientallen hits. Ze komen naar je toe met een tas vol speeltjes. Vaak gratis. Zie het als de moderne tupperware party. Toch worden deze avonden vaak gepromoot als avonden voor vrouwen. Ik ging langs bij een dildo party met de vraag: waarom alleen vrouwen?

Ik leg mijn hand op mijn vagina. ‘’En ik zweer dat ik trillend door het leven zal gaan.’’ Zo eindigt de eed waarmee we de avond openen. Met een shotje ernaast. Het is mijn eerste keer op een dildo party dus ik weet niet of dit de normale gang van zaken is. De party host heeft al haar speelgoed netjes uitgestald. We kunnen beginnen. Ze introduceert de verschillende items en laat ze al trillend langskomen.


Als de vrouw - voordat we naar de clit stimulators gaan - besluit de anatomie van het vrouwelijk lichaam uit te leggen, noemt ze de vagina een doos. Een benaming die ik niet echt vind passen als opening van een open en volwassen gesprek. Daarnaast zijn bijna alle speeltjes knalroze en uitsluitend te gebruiken als je een vagina hebt. Toch heeft ze wel een pocket pussy mee: “omdat er misschien een homo kwam.” Toegegeven: wel bedachtzaam. Maar homo’s hebben wel een voorkeur voor een ander geslachtsdeel.


Zoals een ladies night al suggereert is er een duidelijk gebrek aan diversiteit. Iedereen kan speeltjes gebruikten, wat je geslacht ook is. Maar wanneer ik vraag aan de host waarom er alleen vrouwen zijn antwoordt ze dat het assortiment van het bedrijf vooral damesspeeltjes bevat. Dit klinkt als een duidelijke keuze van het bedrijf zelf. En dan vertelt ze me dat het ook riskant is om als enige vrouw voor een groep mannen te staan.


Kortom: de dildo party voelt een beetje achterhaald. Ik vind het bijzonder dat anno 2019 kan worden gezegd dat iets nog alleen maar voor vrouwen is. Of mannen. Er is een gigantisch aanbod aan seksspeeltjes en een breed publiek dat hier gebruik van maakt. De dildo party branche kan op dit gebied zeker vernieuwen. Sterker nog, dat wordt eens tijd. Gelukkig kan je ongeacht je geslacht of seksualiteit een zweep, vibrator of buttplug gebruiken. En kan je onder het genot van een shotje met elkaar bespreken hoe dit beviel.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.