Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Tim's Tuintje - Aflevering 5

  •  
22-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
105 keer bekeken
  •  
bekkie
De wetgeving rondom wietteelt is vercrackt. Wél mogen verkopen maar niet mogen inkopen. Een rare regel die nog krommer is dan de ingegroeide teennagel van je oom. Maar wat maakt het huidige systeem nou zo fokking krom? Tim trok in 2012 zijn stoute tuinschoentjes aan en maakte een tiendelige serie over de wondere wereld van Nederwiet. Hij spreekt met voorstanders, tegenstanders, wetgevers, handhavers, werknemers, werkgevers, politici, happy gebruikers en slachtoffers. Eerste Kamer, kijken jullie mee?

Tim's Tuintje - Aflevering 5

Ivootjsj wil niet met Tim babbelen. Maar stuurt wel zijn onderdanen richting ons kantoor om even te babbelen over Tim's wietkwekerij. Want er hangt misschien een strafblad boven z'n hoofd! En daarom heeft Tim een bodempje zweet in zijn bilnaad staan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.