Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Iedere maandag en woensdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag en woensdag zijn er nieuwe afleveringen van Jurre's Date en Emma's Peepshow te vinden op onze site.
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken LIVE - Loverboys en Seks op drugs

  •  
06-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
139 keer bekeken
  •  
aflevering 2
Heb je de live uitzending gemist? Geen probleem! Die kan je hieronder terugkijken. In deze aflevering hebben we het over seks op drugs. De één gaat er heel lekker op maar bij een ander komt er niet veel van terecht. En Sahil gaat undercover om meisjes te lokken. Ook spreken we een ex-lovergirl, zij was eerst slachtoffer van loverboys maar heeft zelf ook meisjes geronseld.
Tip voor de volgende keer: live kijken is veel interessanter! Wacht, niet direct een teiltje pakken om in te kotsen door dit promotiepraatje. Tijdens het programma kan je namelijk live vragen stellen aan onze gasten via Instagram DM's en via de Facebook live feed. In deze uitzending kon je dus vragen stellen aan een ex-lovergirl en over seks onder invloed van drugs. En volgende week kan je Jurre dingen laten doen terwijl hij aan de ketamine is. Elke dinsdag rond 22:00 uur naar NPO 3 kijken dus!

Meer over dit onderwerp