Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Niet-rokers verdienen fappauzes

  •  
12-01-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
237 keer bekeken
  •  
#fappauze_3078331086.png
Nicotinejunks hebben veel pauzes. Reteveel pauzes. Sommigen vluchten zelfs ieder uur naar buiten om een staafje in hun bek te steken. Even ontstressen met een peukie. Terwijl niet-rokers maar doorwerken. Vet oneerlijk! Iedereen verdient een ontspanmomentje.
Masturbeermomentje
En niks is zo ontspannend als een lekker potje masturberen. Even wat mannenpap aftappen of de rosbief marineren. En de stress verdwijnt als een boner bij het zien van de aambeien van je schoonmoeder.
Omdat het kan
Niet dat niet-rokers per sé allemaal willen fappen op werk. Maar ze verdienen ook een pauze waarin ze iets mogen doen dat ze lekker vinden. En aangezien iedereen van masturberen houdt is dit dé oplossing. Alle bedrijven die rookpauzes toestaan zouden vanaf nu ook fappauzes toe moeten staan.
Logischer dan een rookpauze
Zo’n fappauze is namelijk veel logischer dan een rookpauze. Van roken krijg je allemaal enge ziektes. En het kost klauwen met geld. Dubbel kut dus. Terwijl masturberen juist vet goed voor je is . En het helpt daadwerkelijk tegen stress. Er komt namelijk extra dopamine, oxytine en endorfine vrij . En daar word je vet relaxt en gelukkig van. Dus werk je beter. 
Slimme mensen aan het woord
Psycholoog Mark Sergeant zegt in een interview met het Engelse Metro: “Een mastrubatiepauze is waarschijnlijk erg effectief”. Ook psycholoog Cliff Arnall zegt dat een fappauze op werk top is. En voegt toe: “Een masturbatiepauze leidt waarschijnlijk tot meer focus, minder agressie, hogere productiviteit en meer glimlachen”. Dus waar wachten we op?
Regels
Nou hoeven niet-rokers heus niet ieder uur met zichzelf te spelen. Een kwartiertje per dag is vaak zat, moet lukken. En dat is ongeveer even lang als twee pafpauzes. Gewoon even in de kleedruimte, op de wc of tover een vergaderkamer om tot fapkamer. Wij wippen in ieder geval even langs de baas met dit voorstel. #nietgeschotenenzo
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.