Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Iemand anders aftrekken doe je zo

  •  
27-11-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
88741 keer bekeken
  •  
handsinpants
In De Seksmobiel beantwoordt Jurre samen met een BN’er, YouTuber of artiest allerlei seksvragen. En dat doet hij zo goed mogelijk. Maar sommige vragen worden zó vaak ingestuurd dat ze net iets meer aandacht verdienen. Daarom beantwoorden we hier wekelijks de meest gestelde vragen uit de Seksmobiel samen met een professional! En deze week is dat de vraag: hoe moet je iemand aftrekken?
Jullie zoenen al een tijdje, hebben de hele voel-en-streelmikmak gehad en op een gegeven moment wil je verder. Je bent toe aan het zogenaamde ‘handwerk’. Vingeren en aftrekken dus. En deze keer gaan we het vooral hebben over handjobs bij de man: aftrekken! Want hoe doe je dat? Tijd voor aftrektips van sexpert Mandy Ronda.
Geen Job
Mandy: “De naam handjob veronderstelt dat het een klusje is. Werk. Maar het gaat erom dat degene die het doet het leuk vindt. Zie het als de hoofdact. Niet als iets wat je erbij doet. Klaarkomen moet ook niet het uiteindelijke doel zijn. Het gaat erom dat jullie genieten van het moment zelf.”


Een slappe start
“Je begint met zorgen dat je er allebei aan toe bent. De piemel hoeft niet meteen stijf te zijn. Ook hoef je je niet druk te maken dat een slappe toestand iets met jou te maken heeft.”  Kortom die harde pik komt nog wel. Maar daar moet je hem wel een beetje bij helpen. Begin eerst zachtjesaan een beetje met teasen. Ga langzaam met je hand over zijn dijbenen, over zijn onderbuik, tot je bij de penis aankomt. Pak hem vast, stevig of juist wat losser. En beweeg je hand op en neer over de penis en eikel. Dit kun je met je hele hand doen, of alleen een paar vingers gebruiken. Steeds sneller, of juist heel rustig en sensueel.
Lekker glibberen
Mandy: “Als hij geen voorhuid heeft is het belangrijk dat je veel glijmiddel gebruikt. Normaal beschermt de voorhuid namelijk tegen gevoeligheid. Anders voelt het stroef. Je kunt ook spuug gebruiken om het lekker te laten glibberen. Ook als iemand wel een voorhuid heeft. Bij een uitgebreide aftreksessie is glijmiddel fijner, spuug droogt sneller op.”
Melken
Mandy: “Je kunt je verdiepen in allerlei trektechnieken. Degene die wordt afgetrokken weet ook niet beter dan dat hij het ook altijd al doet. Aftrekken is eigenlijk een verkeerd woord want dat klinkt alsof je de voorhuid naar beneden moet trekken. De melkende beweging is lekkerder, het zou bijna optrekken genoemd moeten worden. Net als bij het melken van een koe.”
Op avontoer!
Het verschilt natuurlijk per persoon wat iemand prettig vindt. Laat het hem daarom voordoen, of met jouw hand onder de zijne. Je voelt dan precies wat hij fijn vindt. Ga het samen ontdekken! Let verder op zijn lichaamstaal. Hoe reageert hij op je hand? Kreunt hij, gaat hij sneller ademen, wordt zijn piemel nog harder? Dan vindt hij het lekker.


Plaag hem
Met aftrekken kun je makkelijk spanning opbouwen. Mandy: “Je kunt het  edgen . Breng hem steeds op 80 procent van het point of no return en pauzeer dan even. Daardoor bouw je de spanning steeds meer op en wordt het orgasme steeds heftiger. Tease hem tot hij uiteindelijk smeekt om klaar te mogen komen.”

The Juicer
Nog een laatste speciale techniek van Mandy is ‘The Juicer’. Ja, echt als een citroenpers. Met links hou je zijn pik vast, met rechts draai je alsof je een citroen perst op zijn eikel. Van beneden naar boven oefen je druk uit. Je houdt de voorhuid beneden vast en met je andere hand kun je ondersteboven naar boven toe draaien.” Dit moet je wel echt met glijmiddel of veel spuug doen.
Veel plezier ;)!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.