Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Fidget spinner buttplugs en fidget tinder

  •  
04-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
199 keer bekeken
  •  
Naamloos-1
Een lekker voorwerp in je hand nemen en er flink mee spelen. Doen we allemaal weleens. En de afgelopen maanden zijn fidget spinners rete populair geworden. Iedere prullariawinkel heeft wel een rekje van die dingen. Maar niet iedereen neemt genoegen met een ‘normale’ spinner. Want normaal is ook zo normaal hè. Dus voor alle next level spinners hier twee sexy versies van het speeltje.
Propellerpoepertje
Juist, jullie zien het goed. Een butt plug met daarop een fidget spinner. Niks meer, niks minder. Echt makkelijk spinnen is het niet, denken we. Hebben we niet getest dus als je meer info hebt, gooi het in de comments. Maar als je van fidget spinnen graag een gezelschapsspelletje wil maken dan is dit toch wel je kans. Gewoon even Googlen op fidget spinner butt plug en je hebt er in no-time een in de brievenbus van je achterdeur.
Fidget tinder
Ben je niet echt van het kontspeelgoed? Dan neem je een fidget tinder. Ze liggen niet kant en klaar in de winkel. Maar iedere spinner kan omgetoverd worden. Plak op de uiteindes stukjes stof waarmee je een touchscreen kan bedienen en voilà: fidget tinder. Handschoentjes waarmee je op je mobiel kan spelen heb je al voor een paar euro. Of ze nu nog in de winkel liggen is een tweede. Maar online kan je ze vast vinden. Dit schiet tenminste op!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.