Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag en woensdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag en woensdag zijn er nieuwe afleveringen van Jurre's Date en Emma's Peepshow te vinden op onze site.
Spuiten en Slikken

Dit ga je zien in TRIPPERS!

20 apr 2017
  •  
leestijd 3 minuten
Geraldine 2
Jan Versteegh, Tim Hofman, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom maken voor Trippers indrukwekkende reisverhalen over alles wat jongeren in het buitenland bezighoudt. Naast indringende en soms schokkende reportages over seks en drugs duiken de presentatoren in de levensstijlen en subculturen van hun leeftijdsgenoten over de hele wereld. DIT (én meer) ga je zien!
KUNG FU - CHINA
Jan ziet hoe in China op grote schaal de nieuwe Jackie Chan wordt opgeleid. Kinderen, niet ouder dan zeven, worden door hun ouders naar de andere kant van het land gestuurd om in een Spartaans regime de kunst van de vechten onder de knie te krijgen. 
Jan kung fu
RICH KIDS - CHINA
Jan is in China waar sinds korte tijd steeds meer superrijken wonen. De kinderen van deze miljardairs hebben geen idee hoe ze met het vele geld van pappie en mammie moeten omgaan. Hun exorbitante levensstijl is een doorn in het oog van het Chinese regime. 
Jan China Rich kids
LOLLICON - JAPAN
In Japan hebben mannen een grote voorkeur voor hele jonge meisjes, ze hebben er zelfs een woord voor; Lollicon. Zelf zien de Japanners het als iets onschuldigs maar Linda ontdekt dat de scheidslijn tussen onschuldig jong en kinderporno heel erg dun is. 
Linda Japan Lolicon
Linda Japan Lolicon 2
MALANKA - OEKRAINE 
Oekraïne is in oorlog met het grote Rusland, maar dat weerhoudt ze er niet van ieder jaar uitbundig hun volksfeest ‘Malanka’ te vieren. Bizar verkleedt en warm gehouden door liters wodka gaan de bewoners de straat op om de gekte te vieren. 
Linda Oekraine
DRUGSOORLOG - FILIPIJNEN
Tim Hofman neemt het drugsbeleid van de Filipijnen onder de loep. Het land ging jarenlang gebukt onder groot drugsprobleem. President Duterte en zijn handlangers pakken het op een wel heel onorthodoxe manier aan. Het motto is; eerst schieten en dan pas praten met drugsdealers of gebruikers. Het heeft inmiddels duizenden doden tot gevolg. Huurmoordenaars en willekeur bepalen de mores in de straten van Manilla en ver daarbuiten. Tim praat met ze en loopt onvermijdelijk zelf ook tegen een paar lijken aan.
Tim Filipijnen Drugsoorlog
DANDORA DUMPSITE - KENIA
Tim Hofman is op de vuilnisbelt van Nairobi waar dagelijks het afval van 4 miljoen mensen wordt gestort. De Dandora Dumpsite beschrijft hij als de hel op aarde, maar voor sommige Kenianen is dit thuis. Onder erbarmelijke omstandigheden, met iedere dag dreiging van geweld moeten ze zien te overleven in een macaber decor van stinkend afval. 
Tim Kenia Dandora

BEACH BOYS - KENIA
Tim is in Kenia waar hij Martin ontmoet, een  beachboy  die op het strand van Mombassa westerse vrouwen versiert en daarmee geld verdient om zijn vrouw en kinderen te onderhouden. Om dat leven te verdagen gebruiken hij en z’n lotgenoten veel drugs, met verslaving en HIV infecties tot gevolg.
Tim Kenia Beach Boys
EXTREEM RECHTS - POLEN
Tim is in Polen waar het rechts-extremisme steeds meer de kop opsteekt. Ieder jaar trekt er een intimiderende mars door de hoofdstad waarbij vooral moslims en gays het moeten ontgelden.
Tim Polen Extreem Rechts
RODEO - VERENIGDE STATEN
Geraldine duikt in de wereld van de cowboys in de zuidelijke staten van de VS. Jonge gasten leven een zigeunerbestaan in de rondtrekkende karavaan van bullriders , rodeo-queens , clowns en saddle bronc riders.
Geraldine VS Rodeo
TRIPPERS is vanaf 24 april elke maandagavond om 21.45 uur te zien bij BNN op NPO 3!
Nieuw: liken

Klik op het hartje als je dit een interessant onderwerp vindt en wij laten je hier meer van zien.

Meer over dit onderwerp