Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Iedere maandag en woensdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag en woensdag zijn er nieuwe afleveringen van Jurre's Date en Emma's Peepshow te vinden op onze site.
Spuiten en Slikken

CHECK JE PIL MET DEZE APP

28 sep 2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5320 keer bekeken
Maar let op!_3224185258.jpg
Het Trimbos-instituut lanceert vandaag de Red Alert-app. Een app met tips, feiten en fabels over drugsgebruik. Een lijst met risicovolle pillen. En je krijgt updates als er nieuwe gevaarlijke pillen in omloop zijn. 
Bestond dat niet al?
Klopt, ze zijn niet de eerste die dit gouden party ei uitvinden. Maar wel de eerste die de informatie baseren op laboratoriumonderzoek. Want zij zijn ook degene die onze XTC testen. Dus hebben ze bakken aan info! Super handig dus. Zo waarschuwen ze je nu bijvoorbeeld voor  4-FMP  en de  ADE-pil
Maar let op!
Chill! Hoeven we die shit niet meer te laten testen? WRONG! Sterker nog, ook al ziet jouw pilletje er net zo gezellig uit als die veilige, zegt dat helaas niet dat het ook écht diezelfde pil is. In sommige gevallen bevatten twee gelijk uitziende pillen tóch andere stoffen. En dat is best een biggie. 
Is deze app dan bullshit? Zeker niet. Iedere stap die ons weer ietsjes veiliger laat knallen is er eentje. Maar blijf scherp. Vóór je 'm popt dan ;) 

Meer over:

trimbos, pillen, app