Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Cadeaus waar jij en je liefje warm van worden

  •  
20-12-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
280 keer bekeken
  •  
kerstorigineel
Het is bijna kerst! En daar horen cadeaus bij. Maar wat moet je nou halen voor je liefje? De maand december staat in het teken van genot. Het is dus geen gek idee om een kerstcadeau te kopen dat daaraan bijdraagt. Daarom hebben wij een lijstje met sexy kerstcadeaus voor je gemaakt.

1. Maturbators
Het brengt de beleving van het aftrekken naar een nieuw hoogtepunt. Het is namelijk de bedoeling dat je je piemel in een kunst vagina, penis of anus plaatst en hiermee aftrekt. Je hebt allerlei soorten: van silicone tot elektrische. Voor elk budget valt er wat leuks te vinden. 

2. Luchtdruk vibrators
De luchtdruk vibrators beginnen steeds populairder te worden onder vrouwen.  Een luchtdruk vibrator stimuleert de clitoris met vibratie en lucht. Veel vrouwen komen hier snel en intens van klaar. Waarschijnlijk heeft jouw vriendin het daarom ook op haar verlanglijstje staan. De prijzen van luchtdruk vibrators variëren van tussen de 20 en 200 euro. Voor ieder wat wils! 

3. Anale dildo’s
Tijd om te experimenteren! Je hebt allerlei soorten anale dildo’s: van prostaatdildo’s tot glazen dildo’s en anale kralen. Zowel jij als je partner kunnen aan de slag met anale speeltjes. Wist je dat de prostaat de mannelijke G spot wordt genoemd? Orgasmes kunnen door het stimuleren van de anus bij zowel mannen als vrouwen zorgen voor een intenser orgasme tijdens de seks. 

4. Massage kaarsen
Tijdens de feestdagen steken veel mensen kaarsen aan voor de gezelligheid. Maar wist je dat er ook massagekaarsen bestaan? En die zijn precies waarvoor je denkt dat ze zijn. Deze kaarsen steek je aan, wacht tot ze beginnen met smelten en masseren maar! 

5. Een doe-wat-je-met-me-wilt potje
Wil je het helemaal budgetproof houden? Wees creatief en houd het gratis. Het enige wat je voor dit cadeau nodig hebt is een oud potje, een schaar, rood papier en een pen. Je maakt 12  kleine briefjes met jullie meest geile fantasieen erop. Denk aan bijvoorbeeld een trio, roleplay en elkaar vastbinden. Deze stop je in het potje en dan mag jouw partner een keer per maand briefje pakken. Dat wordt 12 maanden vol spanning en avontuur. 
Delen: