Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

BDSM-gids voor beginners

  •  
27-02-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
46998 keer bekeken
  •  
bdsmzwei
Krijg jij een kloppende clit als je latex ruikt of zwelt je lul op bij de gedachte aan handboeien? Dan is BDSM misschien wel iets voor jou. Maar hoe pak je dat aan? Even goed opletten. En nee, je hoeft niet fifty shades te bingen om jouw innerlijke Christian Grey te vinden.
Wat is het
BDSM staat voor: Bondage, Discipline, Dominance (dominantie), Submission (onderwerping), Sadism en Masochism. Meestal is één de dom (dominateur) en de ander de sub (onderdanige). En dan heeft de dom natuurlijk de macht en de onderdanige is onderdanig, duh. Het belangrijkste in deze relatie is dat je elkaar volledig vertrouwd en duidelijk communiceert. Bespreek wat je geil vindt, wat je verwacht en waar je grenzen liggen. Sta open voor de fantasie van de ander, maar doe niks wat jij niet wil. Spreek ook altijd een stopwoord/safeword af voor als het te heftig wordt. En neem dan meteen een woord waar je spontaan een droge sloot of slappe lul van krijgt.
Hoe begin je
Bang dat je in de lach schiet van dit rollenspel? Probeer het gewoon uit! Ga niet acteren, niemand wordt geil van een geforceerd toneelstukje. Als je aan een BDSM-sessie begint is het fijn om eerst alles samen klaar te maken. En zodra alles klaarstaat verlaat de dom even de ruimte. Daardoor kan de sub rustig wennen aan de omgeving en in zijn/haar rol te komen. Als de dom terugkomt moet hij/zij meteen brutaal zijn en de leiding nemen. Zo is de rolverdeling direct duidelijk. En hoeven jullie niet zichtbaar voor elkaar van rol te veranderen.
BEGINNEROPTIES:
Bondage
Bondage draait om het beperken van bewegingsruimte. Daardoor kan je de ander domineren. Dat kan met handboeien, touwen of ingewikkelde dwangjassen (keurslijven). Heb je dit niet in huis dan gebruik je doeken, riemen of sjaals. Alles kan geil zijn met de juiste instelling. Bindt de ander vast of hang iemand in een positie die comfortabel én geil is. En ga lekker spelen met je nieuwe speeltje. Degene die vastgebonden is bedoelen we dan. Zorg wel dat de knopen niet de strak zitten, dat kan gevaarlijk zijn.
Blinddoek
Word je graag verrast? Ben je veel bezig met je omgeving? Dan is de blinddoek jouw go to speeltje. Hierdoor geef je je helemaal over aan de ander. En kan jij je lekker op jouw geile gevoelens en genot focussen. Bijkomende bonus: je andere zintuigen staan extra op scherp. Waardoor je keihard knallend kan klaarkomen.
Spanking
BDSM draait om het lekkere straffen van de sub en spanken is een chille manier om te starten. Over de knie, met plank, met zweep of gewoon met de hand. Wil je nog een stapje verder gaan? Bind de ander dan vast en doe een blinddoek om. Omdat het niet voelt aankomen is het extra spannend. Belangrijke note: sla midden op een van de billen. Dat klapt niet alleen lekker, zo vermijd je ook het stuitje en de ruggengraat. En dat wil je want dat kan gevaarlijk zijn. Onderzoek jullie grenzen en ga steeds een stapje verder.
Kaarsvet
BDSM is niet even erin en eruit. Penetratie hoeft niet eens, het gaat om het spel eromheen. Tijdens het voorspel heb je elkaar vast weleens gek gemaakt tot jullie op ploffen staan. Bij BDSM gaat teasen nog een stap verder, richting pijn. Overgave, pijn en genot liggen voor veel mensen dichtbij elkaar. Net als met spanking kun je met heet kaarsvet onschuldig experimenteren of je pijn lekker vindt. Of dat je het juist fokking geil vindt om iemand een beetje te pijnigen. Steek een lange p araffine  kaars (of een speciale erotische kaars) aan en laat het kaarsvet langzaam op het lichaam van de sub druipen.
Opdrachten
De dom is de baas en heeft de macht. Bedenk spannende opdrachten en laat de ander die uitvoeren. Durf te zeggen wat je wilt.  Dit kan van alles zijn: in een seksstandje gaan liggen, een striptease geven, op handen en knieën rondkruipen als een huisdier, slaafje spelen, masturberen, geile dingen zeggen of juist je bek houden. Zolang je vooraf goed afspreekt waar de grenzen liggen kan je bevelen wat je wilt. Voor een sub kan het fijn zijn om de controle uit handen te geven. En even eerlijk: hoe sexy is het als iemand je soms een beetje rond commandeert? Of om juist zelf die macht te hebben. Let wel op: ook een bevel geef je met respect . Niet iedereen houdt ervan hoer of slet genoemd te worden. Dus weet wie jouw speeltje is en waar diegene nat of stijf van wordt.
Happy spankings!
Belangrijke note: al het bovenstaande is op eigen risico.  
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.