Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

5 X De beste standjes voor als je te veel hebt gevreten

  •  
13-09-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
14749 keer bekeken
  •  
Seks als je teveel hebt gegeeten foodcoma
Zit je net met je liefje acht kilo lasagne en drie bakken ijs weg te eten, bedenk je opeens dat je eigenlijk nog van bil wil. JAMMER. Je buik voelt namelijk alsof je een drieling verwacht. En je bent echt nog even niet klaar voor een flinke batspartij. Dénk je. Maar wij hebben de oplossing: zie hier de beste ik-heb-een-foodbaby-drieling-in-me-en-moet-bijna-kotsen-standjes! Hoe combineer je onbeperkt sushi met neuken. Of de gigantische hoeveelheid partysnacks op de verjaardag van tante Gerda met neuken. Of je gemiddelde zondagmiddag, met neuken.
1. Lepeltje lepeltje
Meer lepels! Nadat je de chocolademousse van je dessertlepel hebt gelikt is het tijd voor het volgende toetje. Je moppie. Misschien wil die ook wel afgelikt worden. Maar wij raden in ieder geval het lepeltje lepeltje standje aan. En dan vanaf je linkerzijde. Dat werkt namelijk goed tegen misselijkheid. Wippend je foodcoma doorbreken zeg maar! En nog een kleine tip: het kan lekker zijn als de kleine lepel af en toe de billen samenknijpt. Dan wordt het namelijk allemaal wat strakker en dat geeft extra stimulatie. Lekker! Werkt ook prima om ongemerkt je aardappelscheetjes binnen te houden. #WINWIN
2. De schildpad of de cowgirl
Het perfecte standje als maar één van jullie in foodcoma ligt en wil zeesterren. Bij de schildpad lig je op je buik met je benen dicht en laat je de ander het werk doen. Lig je liever op je rug? Dan is de cowgirl het beste standje. Komt qua rolverdeling op hetzelfde neer. De een kan als een dooie onderop liggen, terwijl de ander op en neer hopt. Ideaal als je schatje niet bij tante Gerda was.
3. Scharen, niet alleen voor vrouwen
Ga allebei op je zij liggen. Schuif in elkaar als twee scharen. De een met het hoofd op de kussens en de ander met zijn neus bij het voeteneind. Klinkt misschien een beetje ingewikkeld. Maar het voordeel is dat je beide ligt en niet heel veel hoeft te bewegen. Tenzij je daar klaar voor bent. Ga dan helemaal wild. En aangezien jullie beide liggen kan je makkelijk af en toe een pauze inlassen. Of een dutje. Lekker rustig aan.
4. Voorover op de tafel
Zit je nooit vol genoeg? Tijdens dit standje kan je gewoon dooreten. Degene op de tafel dan, voor de ander ben jij het toetje. Heeft de stoter ook nog honger? Dan zet je een bordje eten op de rug van degene op tafel. Bon appétit.
5. Handwerk
En dan tegelijk. Ga samen op de bank zitten (als er niemand anders thuis is dan). Kijk elkaar in de ogen, adem elkaars knoflooklucht in en streel elkaar als de tiramisu 10 minuten geleden nog je tong.
Of gewoon niet zo zeuren en rampetampen tot je die 4 uur gourmetten verbrand hebt als een pannenkoekje in een pan zonder anti-aanbaklaag. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.