Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

10 x Tips voor doucheseks

  •  
06-10-2017
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
9618 keer bekeken
  •  
doucheseksss
Seks in de douche. Een gevalletje ‘je haat het of je houdt ervan’. Waarschijnlijk haat je het als je altijd alleen maar zeepsop in je bek krijgt. Je hand opengehaald hebt aan een scheermesje. Of al wippend keihard op je muil gegaan bent. Deze tips zijn voor jou!
1.  Voorzichtig met zeep
Zeep wil je niet in je oog, op je eikel, in je anus of in je spleet. En liever ook niet op de grond terwijl je van wippenstein gaat. Uitglijden gegarandeerd. Dus wacht even met zeep spuiten tot na het spuiten.
2. Glibberen en glijden
Oké. Een douchemat klinkt niet echt sexy. Maar op je bek gaan is ook niet sexy. En op je bek gaan terwijl je nog in elkaar zit al helemaal niet. Koop gewoon een simpele anti-slip douchemat en het is verleden tijd. Je oma heeft er vast nog wel ééntje.
3. Nog meer glijden
Over glijden gesproken. Water maakt stroef, dus een glijertje op basis van olie of siliconen kan geen kwaad. Niet gebruiken op sexspeeltjes trouwens! Lees hier waarom. En gebruik NOOIT conditioner of douchegel als glijmiddel. Tenzij je van schimmelinfecties en gespikkelde doppen en puni’s houdt.
4. Hou me vast
Leg je hoofd stil op m’n… auw! Oké, beter hou je je vast. En het liefst aan iets dat niet kan afbreken! Dus geen wasbak, douchegordijn (ja, helaas spreken we uit ervaring) of kraan. Probeer je balans te vinden door te leunen op elkaar of tegen de muur. Of ga shoppen in het bejaardentehuis voor zo’n handvat aan de muur. Kei geil.
5. Lekker plakken
Nu we het toch over spuiten hebben: sperma bestaat grotendeels uit proteïnen. En hoe warmer het water, hoe makkelijker de proteïnen in sperma stollen. Plakkerige bende gegarandeerd. Tenzij je zin hebt in klontjes sperma die overal vastkoeken; spoel het af met lauw water.
6. Scheer je weg
Uitglijden is vast je grootste zorg, maar vergeet ook losslingerende scheermesjes niet. Leg die vooraf weg. Je zal ons dankbaar zijn. Voor je ’t weet is je vingervinger naar de haaien.
7. Sexy badkamer
Als je dan toch aan het opruimen bent. Het is wel chill als je er badkamer een beetje oké uitziet. Een pluk haar aan je teen is nooit sexy. En leg die aambeiencrème ook maar even in een kastje.
8. Blijf van die knoppen af
Er is maar één klein knopje waar jij aan hoeft te zitten tijdens het douchen. En het rijmt op zonnebloempit. Maar van de temperatuurknoppen blijf je af! Ineens een ijskoude straal tijdens je hoogtepunt is nog erger dan in een scheermesje grijpen.
9. Andere klusjes
Samen met je lekkertje onder de douche is niet echt het perfecte moment om je oksels te scheren, je poriën uit te drukken of je anus eens even flink uit te spuiten. Zorg dat je dit al eerder gedaan hebt. Of niet.
10. Deur op slot
Of je moet het geil vinden als je huisgenootje, pa of hond ineens binnen komt wandelen. Kan natuurlijk ook.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.