Logo Rambam
Onderzoeksprogramma waarin boeven, bureaucraten en onzinpraters met ongelijke munt worden terugbetaald. Met Filemon Wesselink, Sophie Frankenmolen, Yora Rienstra en Farbod Moghaddam

Ook SBS haalt NBSA-reclame programma ‘Arbeidsmarkt TV’ van de buis

19-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
80 keer bekeken
  •  
Arbeidsmarkt rambam artikel
In navolging van RTL, heeft ook SBS besloten de samenwerking met de Succes Awards op te zeggen.
Vorige week meldde RTL dat ze stopten met het programma de Succesfactor vanwege de onthullingen in de Rambam uitzending waarbij werd aangetoond dat een Succes Award gewoon te koop is voor de prijs van 12.750 euro. SBS zendt wekelijks eenzelfde programma uit, onder een ander naam: Arbeidsmarkt TV .
Vandaag reageerde SBS: "Het uitzenden van Arbeidsmarkt TV staken wij in elk geval tot helder is hoe dit precies tot stand komt”, aldus een SBS woordvoerder. Zowel Arbeidsmarkt TV en Iedereen Succesvol (SBS) als het programma de Succesfactor (RTL) werden betaald door het NBSA-instituut.
Het instituut kreeg naar aanleiding van de Rambam-uitzending flinke kritiek. Als gevolg daarvan schrapte de organisatie ook het gala waar de hoofdprijs van 100.000 euro zou worden uitgereikt. 
Kijk hier de aflevering over de 'Succes Award' terug!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.