Logo Rambam
Onderzoeksprogramma waarin boeven, bureaucraten en onzinpraters met ongelijke munt worden terugbetaald. Met Filemon Wesselink, Sophie Frankenmolen, Yora Rienstra en Farbod Moghaddam

BUSTED! De RAMBAM portemonneetest

25-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
786 keer bekeken
  •  
Rambam FNLI statement
Tijdens de opnames van de jaarlijkse portemonneetest van RAMBAM deden de politiebureaus het opmerkelijk goed. Er werd weinig uit de portemonnees gejat en ons meerdere keren gevraagd of we niet van een tv programma waren….
Vreemd! Totdat we een ambstbericht onderschepten die een agente uit Dokkum naar andere politiebureaus stuurde. Shit, we waren ontdekt! De agente vermoedde dat RAMBAM weer bezig was met de portemonneetest: wat een trouwe kijker! Dit was duidelijk een waarschuwing om op te passen met onze portemonnees. Zou deze oplettende agente ervoor gezorgd hebben dat er minder uit RAMBAM portemonnees wordt gejat? 
Helaas betekent dit niet dat de portemonnees van burgers nu ook veilig in handen van agenten zijn….  
Wil jij jouw portemonnee ook politie-proof maken? Dat kan! RAMBAM presenteert de: RAMBAM verzekeringspas. Stop de pas in je portemonnee en depolitie weet dat RAMBAM dichtbij is…. Ga naar onze Facebookpagina voor meer info.
Groetjes, 
RAMBAM
Pagina 1 rambam
pagina 2 rambam
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.