De historische dagelijkse talkshow

Iceman Wim Hof en Wubbo Ockels over de Hof-methode

04-02-2014
Iceman Wim Hof beklom eind januari met 26 mannen en vrouwen met ontbloot bovenlijf de Kilimanjaro. Volgens Hof is het goed om toe te geven aan de kou. Met een zelf ontwikkelde methode zouden mensen een beter leven hebben. Een goede ademhalingstechniek, een koude training en een mindsetverandering zijn volgens Hof nodig om een vitaler leven te lijden.

Successen van zijn methode kan de Iceman al melden. Zo zijn er meerdere keren mensen met ernstige ziektes als kanker, MS en reuma meegegaan, die unaniem vertellen dat hun klachten minder zijn geworden. Het zou de ziektes dragelijker maken. Volgens Hof is er voldoende bewijs dat zijn methode werkt en daarom wil hij nu ook medici, zorgverzekeraars en andere mensen overtuigen.

Voormalig astronaut Wubbo Ockels ondersteunt de methode Hof. Volgende week gaat het duo naar Polen. Volgens Hof gaat het al veel beter met Ockels, sinds die zijn methode overgenomen heeft. Ockels lijdt aan uitgezaaide nierkanker.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.