Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Gastenoverzicht van Pauw

Ron Blaauw

Ron Blaauw (1967, Hoorn) is chef-kok. Hij ging na de middelbare school werken als kok bij het sterrenrestaurant De kersentuin in Amsterdam. In 2009 ontving hij van GaultMillau erkenning als beste Restaurateur/ondernemer. En een jaar later, in 2010, werd hij benoemd tot SVH-meesterkok. Van 2011 tot 2013 was Blaauw chef-kok in zijn naar hem vernoemde twee Michelinsterren restaurant Ron Blaauw Amsterdam. Blaauw is ook culinair directeur van een bedrijf dat meerdere restaurants beheert. Daarnaast heeft hij de culinaire leiding over Bridges Restaurant Amsterdam, het restaurant van Sofitel-The Grand. In november 2012 heeft Blaauw Blaauw On Fifth geopend. 
In maart 2013 werd bekend dat Blaauw zijn restaurant Ron Blaauw zou sluiten. Hij opende op dezelfde locatie op 4 april 2013 Ron Gastrobar. Hij leverde er zijn sterren voor in, maar wist met het nieuwe restaurant binnen enkele maanden weer een Michelinster te verkrijgen.


 
 
 
 

Artikelen