Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Gastenoverzicht van Pauw

Henny Huisman

Henny Huisman is televisiepresentator en zanger. Hij presenteerde eind jaren '80 en begin jaren '90 de Soundmixshow en de Mini Playbackshow voor de KRO. Later stapte hij over naar RTL. In 2003 presenteerde Huisman voor het eerst een programma van de EO. In Henny zoekt God knoopte hij gesprekken aan met verschillende christenen. Aan het eind van de reeks gaf hij aan zelf christen te zijn geworden. In 2005 presenteerde hij bij de EO het programma Huize Huisman vanuit Bonaire. In 2007 en 2008/2009 presenteerde hij het programma Korenslag, een zangwedstrijd voor koren. In juni 2010 gaf hij aan niet meer voor de EO te zullen werken. Hij zei bij de omroeporganisatie een keurslijf te ervaren.
Op 16 januari 2014 maakt Henny in een interview met Frank Waals bekend terug te keren op televisie. Het verwijderen van een kwaadaardige tumor vanwege nierkanker is succesvol gebleken en de presentator voelt zich sterk genoeg om, twaalf jaar na zijn vertrek bij RTL4, nu weer bij een commerciële zender aan de slag te gaan bij SBS6.