Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Pauw & Jinek: De Verkiezingen - Veghel dag 1

14 mrt 2019
  •  
leestijd 2 minuten
veghel
Pauw & Jinek: De Verkiezingen. Dag 1 vanuit het Brabantse Veghel:
baudet x asscher
Twee fractieleiders kruisen de degens vanavond. Lodewijk Asscher en Thierry Baudet waren aanwezig bij het debat over de doorrekening van het klimaatakkoord. Wat waren de hoogtepunten tijdens dit debat? En weten zij wat er onder de kiezer speelt nu zij het land in gaan voor de Provinciale Statenverkiezingen? We hebben het erover bij ‘Pauw & Jinek: De Verkiezingen’.
UPDATE: Lodewijk Asscher zou vanavond aanwezig zijn, maar heeft besloten bij het debat te blijven.
Tot mijn spijt ga ik de uitzending van #pauwEnjinek niet halen. Mijn kiezers verwachten van mij dat ik het in het #klimaatdebat voor ze opneem. Ik ben graag bereid morgen alsnog bij #penj aan te schuiven
Grapperhaus
Jaarlijks worden er met drugs miljarden euro’s verdiend in het zuiden van het land. De productie van én handel in drugs is hier zelfs zó groot dat Noord-Brabant zich met recht de drugsschuur van Europa mag noemen. Het is een probleem dat hier hoog op de agenda staat tijdens de Provinciale Statenverkiezingen. Vanavond schuiven burgemeester van Breda Paul Depla, minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus en Hanneke Ekelmans, politiechef Eenheid Zeeland West-Brabant, aan. Ook spreken we met gedupeerden.
Martijn Koning
Elke uitzending krijgt een cabaretier het laatste woord, en vanavond is dat Martijn Koning. In Veghel behandelt hij opvallend nieuws uit de campagne en in zijn slotstuk spaart hij de gasten aan tafel niet.
Joost Vullings P&J
De campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen zijn in volle gang. Hoe doen Forum van Democratie en Partij van de Arbeid het in de peilingen? En wat kunnen we verwachten van het klimaatdebat vanavond? We bespreken het met politiek verslaggever Joost Vullings.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA