Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

29 nov 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Woensdag 29 november
Anita Witzier 29 november
Met #IKGEEFOMJE wil tijdschrift  Margriet  mensen oproepen om voor elkaar in actie te komen, op wat voor manier dan ook. Voor iemand in de nabije omgeving of verder weg. Die aandacht kan in de kleine dingen zitten: van een gesprek aanknopen of het delen van een maaltijd tot samen een uitstapje maken of het tuinpad aanvegen. Margriet-columnist  Anita Witzier  steunt de actie en schuift aan bij  Pauw .
PO in actie in debat met Slob
Minister  Arie Slob voor basis- en voortgezet onderwijs gaat vandaag in Amsterdam in gesprek met vijfhonderd basisschooldocenten. De minister is te gast bij ons in de studio, samen met de initiatiefnemers van #POinactie   Thijs Roovers en  Jan van de Ven .
stephanie van den berg woensdag 29 november 2017
Journaliste Stephanie van den Berg was woensdag aanwezig bij het Joegoslaviëtribunaal, waar Slobodan Praljak zelfmoord pleegde door voor de ogen van de rechters gif in te nemen.
Daniëls & Snijder
Het is weer mogelijk te stemmen in de jaarlijkse verkiezing van het woord van het jaar.  Wim Daniëls en Ronald Snijders  geven hun kijk op de genomineerde woorden .

Meer over: