NPO
Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Maandag bij Pauw

23 okt 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Uitzending template
hans kraay jr maandag 23 oktober 2017
Een triomfantelijke sprint trekken, een medespeler op de reservebank omhelzen of — net als Ronaldo — op je knieën over het veld glijden; vandaag de dag is juichen op het voetbalveld een evenement op zich. In de tijd van  Hans Kraay Jr. was dat wel anders. In de maand van de geschiedenis vertelt hij over dit opmerkelijke onderdeel van het voetbal.
franca treur
Na haar prijswinnende debuutroman Dorsvloer vol confetti is schrijfster  Franca Treur  terug met Hoor nu mijn stem – waarin ze terugkeert naar het reformatorische decor van haar jeugd. In de roman geeft Treur een stem aan vrouwen die moeten kiezen tussen God en een hoge plek op de maatschappelijke ladder – een groep die zelden gehoord wordt.
claes maandag 23 oktober 2017
De Vlaamse acteur Jappe Claes is bij het Nationale Theater vertrokken vanwege beschuldigingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag op de Toneelschool Amsterdam. Drie actrices vertellen vanavond bij Pauw over hun ervaringen met Claes.
image001
Vandaag ontvangt premier Rutte vrijwel alle ministers van het kersverse kabinet. Een voor een komen ze langs om antwoord te geven op de vraag: is er nog iets dat ik van je moet weten? Om straks schandalen te voorkomen. Xander van der Wulp praat ons bij.

Meer over: