Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Donderdag bij Pauw

  •  
12-10-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Uitzending template
gerrit zalm
De taak van informateur Gerrit Zalm  zit er op. Hij schuift vanavond aan bij Pauw om te praten over de formatie én over het formatiedebat in de Tweede Kamer.
javier guzman
Cabaretier Javier Guzman toert na de geprezen shows Delirium 1 en 2 op dit moment langs de Nederlandse theaters met de show Ga-Bie-Jer . Hij ziet de voorstelling als een hernieuwde kennismaking van het publiek met hem. De inmiddels veertigjarige cabaretier maakt hierin de balans op van zijn leven. Ook pleit hij ervoor dat wij met zijn allen meer verantwoordelijkheid moeten nemen in onze samenleving. Naast deze show wil hij zich de komende tijd weer meer gaan focussen op het acteren. Volgende week is hij te zien in de serie Van God Los als junk die in een afkickkliniek een affaire begint met een medepatiënt, wat dramatische gevolgen heeft.
alzheimerB
Als meerdere familieleden lijden aan de ziekte van Alzheimer, ontstaat vaak de vrees dat er erfelijkheid in het spel is. Wie het ‘Alzheimer-gen’ draagt, heeft een kans van honderd procent om de ziekte te krijgen. Aan erfelijkheidsonderzoek zijn in Nederland echter wat voorwaarden gesteld. Jetske van den Schaar en Jeroen Burgering lieten zich onderzoeken en bleken beiden dit Alzheimer-gen te dragen. Ze spreken er vanavond over met Philip Scheltens , directeur van het Alzheimercentrum van het VUmc.
Mick van Wely over Anne Faber: lichaam is gevonden
Het lichaam van de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht is gevonden. De politie had het zoekgebied afgebakend tot een deel van een natuurgebied nabij Zeewolde. Daar heeft de politie vandaag een lichaam gevonden, dat na onderzoek inderdaad Faber blijkt te zijn. Zo komt na 13 dagen van vermissing een einde aan alle onzekerheid.   We praten vanavond met misdaadjournalist Mick van Wely .
Delen: