Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Donderdag bij Pauw

28 sep 2017
  •  
leestijd 2 minuten
image001
De Lama's 28 september
Negen jaar nadat ze aankondigden te stoppen, worden de lama’s van stal gehaald. In november treden Tijl BeckandRuben van der Meer , Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge op in de Ziggo Dome met De Lama’s - Back in Action . Over de hoogtijdagen van het televisieprogramma schreef aanvoerder Tijl Beckand het boek  Lama for Life . Vol met prachtige anekdotes over roem, chaos en kameraadschap.
Zuid-Afrika slachtoffers 27 september 2017
Zondag kregen 36 Nederlandse toeristen de schrik van hun leven toen zij bij de Zuid-Afrikaanse stad Johannesburg in hun bus werden overvallen. De groep toeristen was op weg van het vliegveld naar hun hotel toen hun bus werd klemgereden door een auto met blauw zwaailicht op het dak. Vijf gewapende overvallers zijn de bus ingegaan, knevelden de buschauffeur en de reisleider en namen vervolgens alle bagage en kostbaarheden van de toeristen mee. Patrick Bakker en Twan van Gorcum zijn twee van de toeristen en doen vanavond hun verhaal bij Pauw .
Birgit Schuurman template
Birgit Schuurman  is actrice maar ook zangeres. Op muzikaal gebied gebeurde er de laatste jaren niet heel veel. Haar laatste album,  True Stories I made up , verscheen in 2007. Deze week verschijnt er eindelijk weer een nieuwe single:  Fuel My Fire . Bij  Pauw  vertelt ze waarom het zo lang duurde.
Wouter de Winther template
Het derde kabinet Rutte heeft plannen om scholieren verplicht naar het Rijksmuseum en de Tweede Kamer te sturen. Ook moet er op scholen meer aandacht komen voor het Wilhelmus. Wouter de Winther , chef politiek van de Telegraaf, is bij ons te gast om uitleg te geven over de formatieplannen.
Sadet Karabulut template
SP-kamerlid Sadet Karabulut heeft kritiek op minister van defensie Hennis naar aanleiding van het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over de dood van twee militairen in Mali. De militairen kwamen om door een mortiergranaat, volgens het rapport omdat de munitieveiligheid en de acute medische zorg niet op orde waren. Vanavond schuift Karabulut bij ons aan.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA