Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Maandag bij Pauw

11 sep 2017
  •  
leestijd 2 minuten
maandag 11 september
siebelink
Het omvangrijke oeuvre van Jan Siebelink is uitgebreid met een nieuwe roman: De buurjongen . Opnieuw een verhaal dat zich afspeelt rond de bloemkwekerij van de bestseller K nielen op een bed violen . Siebelink vertelt bij  Pauw waarom deze plek zo een onuitputtelijke bron voor zijn romans is. En waarom De buurjongen bijna postuum was verschenen.  
(Foto: Sacha de Boer)
Yentl en de Boer 11 september 2017
Yentl Schieman en Christine de Boer vormen al vijf jaar het cabaretduo Yentl en De Boer  en staan vanaf deze maand in het theater met hun muzikale programma Yentl en de Boer in Concert . Bij Pauw vertellen ze over hun samenwerking en over de alledaagsheid van het leven, die als een rode draad door hun voorstelling loopt.
Roos Schlikker 11 september 2017
Roos Schlikker  verloor deze zomer haar moeder, die overleed aan haar verwondingen na een val van de trap. Haar vader werd door de politie hiervoor verdacht van poging tot doodslag. Op het moment dat haar moeder in kritieke toestand in het ziekenhuis lag, werd haar vader urenlang vastgehouden voor verhoor. In haar wekelijkse column in Het Parool  uitte ze zaterdag haar emoties tegenover het Openbaar Ministerie en de Officier van Justitie. Maandag praatte ze bij ons aan tafel over de onwerkelijke situatie waar ze zich in bevindt.
Joost Luiten 11 september 2017
Donderdag begint het golftoernooi KLM Open en maandag gaf titelverdediger Joost Luiten een mini-college golf. Joost heeft een missie: van golf een publiekssport maken. Bij Pauw vertelt waarom deze sport net zo veel kijkers verdient als voetbal.
liza en bram
Maandagmiddag zijn ruim honderd evacuees van het door orkaan Irma getroffen Sint-Maarten geland op vliegveld Eindhoven: ook Liza de Waard zat aan boord.
Liza woont en werkt sinds januari 2016 op Sint-Maarten en heeft uren moeten wachten op een vliegtuig om weg te komen. Nu is ze weer thuis en dat voelt heel dubbel, want ze was van plan om nog heel lang op Sint-Maarten te blijven. Maandag vertelde ze bij Pauw haar verhaal.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA