Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Dinsdag bij Pauw

18 dec 2018
  •  
leestijd 2 minuten
Jeroen Pauw
Plooij en Mol
Olav Mol  en  Jack Plooij  reizen de hele wereld over om verslag te doen van de Formule-1. Iedere Grand Prix doen ze dat op hun eigen manier en juist daarom zijn ze onder veel fans bijna even populair als Max Verstappen zelf. Bij PAUW een terugblik op het afgelopen seizoen.
Grunberg en Kieft
Voor Wim Kieft is Arnon Grunberg zijn lievelingsschrijver, hij had zelfs een klein rolletje in zijn debuutroman Blauwe Maandagen. Arnon Grunberg voelt juist een behoefte om Kieft te redden en heeft een ongelooflijke zwak voor de bescheiden voetballer. Toch hebben ze elkaar slechts 1 keer ontmoet. Ze hebben elkaars laatste boek gelezen en gaan in gesprek over boeken, goede mannen en hun fascinatie voor elkaar.
Sophie Hilbrand Liefde is...
Presentatrice  Sophie Hilbrand  duikt voor haar nieuwe serie Liefde is… in de meest voorkomende thema’s binnen de liefde. Van prille relaties, alleen zijn tot scheiden. Ze zoekt uit wat er aan de basis ligt van een gezonde relatie. Waar lopen we tegenaan, wat hebben we voor elkaar over en wat doet je de koffers pakken? Ze vertelt hierover bij PAUW.
Kelder en Nijboer
De minister van Financiën kondigde vandaag nieuwe maatregelen aan om nieuwe schandalen in de bankensector te voorkomen. De beloningsregels worden verder aangescherpt en de banken moeten meer rekening houden met het maatschappelijk draagvlak.  Henk Nijboer (PvdA) vindt de regels niet ver genoeg gaan en  Jort Kelder vindt dat we meer op Europees niveau moeten handelen.
Bijwonen 2
Weten wat er backstage allemaal gebeurt?  Volg ons op Instagram .
Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op  TwitterFacebook  of  abonneer je op de Nieuwsbot .

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA