Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
17-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
20181217-pauw-samsom_0
Beau van Erven Dorens template
Beau van Erven Dorens  heeft het afgelopen jaar 5 daklozen geholpen om uit de put te raken. In zijn programma ‘Het Rotterdam Project’ is te zien hoe zij weer wat van hun leven weten we maken. De presentator vertelt bij PAUW wat voor indruk dat op hem maakte en hoe we ervoor kunnen zorgen dat er minder mensen op straat leven.
diederik samson template
Na maanden onderhandelen tussen overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties moet er eind deze week een definitief klimaatakkoord liggen. Vanavond is er opnieuw een politiek topoverleg onder leiding van premier Mark Rutte over de voorstellen van het klimaatoverleg. Voormalig PvdA-leider  Diederik Samson geeft leiding aan een van de tafels (Gebouwde omgeving), en vertelt vanavond over de resultaten van het maandenlang onderhandelen.
kathalijne buitenweg template
GroenLinks wil dat de productie van xtc onder regie komt van de overheid, en daarmee uit het criminele circuit wordt gehaald. Door een oproep van Tweede Kamerlid Kathalijne Buitenweg is de discussie rondom het reguleren van xtc weer opgelaaid. Ze is te gast bij PAUW.
Bijwonen 2
Weten wat er backstage allemaal gebeurt?  Volg ons op Instagram  
Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op  TwitterFacebook  of  abonneer je op de Nieuwsbot .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.