Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Donderdag bij Pauw

13 dec 2018
  •  
leestijd 2 minuten
20181213-pauw-ellielust_0
Ronald Snijders
Na ‘Welke Show’ is absurdist Ronald Snijders toe aan zijn volgende theaterprogramma, ‘Groot Succes 2’. Inderdaad, het vervolg op ‘Groot Succes 1’, al is die voorstelling nog niet gemaakt. Snijders begint vast met het vervolg, ‘dan hebben we dat maar gehad’. In de voorbereiding op ‘Groot Succes 2’ waarvan het theaterpubliek live getuige is, is een belangrijke rol weggelegd voor onder meer het NS-station Duivendrecht, een doedelzak, een ‘kurruk’ en Herman van Veen. Over het hoe, waarom en wanneer schuift Ronald aan.
‘Welke show’ wordt zondag aanstaande om 22.40 uur uitgezonden op NPO3. Bekijk hier de trailer:
Cora van Nieuwenhuizen
De Stint had nooit de weg op gemogen. Dat zeggen de experts van het onafhankelijke TNO die diverse Stints hebben onderzocht naar aanleiding van het dramatische ongeluk in Oss. De elektronische bolderkar voldoet niet aan de veiligheidseisen. Minister van Infrastructuur  Cora van Nieuwenhuizen reageert op het rapport en onderzoekt of de Stint nog perspectief heeft.
Philip Freriks en Wim Daniëls
Het Groot Dictee der Nederlandse taal is terug! Taalliefhebbers kunnen zaterdag hun hart weer ophalen en meeschrijven als  Philip Freriks het dictee als vanouds voorleest. Het Groot Dictee stopte vorig jaar plotseling waardoor de fans het programma op tv moesten missen. Aanstaande zaterdag krijgt het Groot Dictee een doorstart, maar dan op de radio in het programma de Taalstaat op NPO1. Taalkundige  Wim Daniëls is de schrijver van het dictee en hij en Philip Freriks zijn te gast bij PAUW. 
De Taalstaat,  NPO Radio 1, zaterdag 15 december, 11.00 – 13:00 uur
Ellie Lust
Ellie Lust  was misschien wel hét gezicht van de politie. Begin dit jaar werd ze voor het blok gezet: bij de politie blijven of de tv-wereld in. Het werd noodgedwongen het laatste. Ze kon niet meer blijven. 
Bij PAUW praten we met Ellie over het vertrek bij de politie en blikken we vooruit op haar televisiecarrière.
Bijwonen 2
Weten wat er backstage allemaal gebeurt?  Volg ons op Instagram  
Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op  TwitterFacebook  of  abonneer je op de Nieuwsbot .

Meer over: