Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
10-12-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
20181002-pauw-maartenvanderweijden_4
Jesse Klaver en Hella Hueck
Lukt het de politiek om voor 21 december tot een Klimaatakkoord te komen? Die kans lijkt met de dag kleiner te worden. Waar gaat het mis en waarom is er zo veel weerstand? We bespreken het bij PAUW met Jesse Klaver van GroenLinks en journalist Hella Hueck van Het Financieele Dagblad.
Henry van Loon
Cabaretier  Henry van Loon staat in het theater met zijn meest persoonlijke voorstelling ooit. In ‘Onze Henry’ vertelt hij over zijn recent overleden moeder. Een zwaar thema, maar met zijn komische aanpak en slapstickstijl weet hij de ene lovende recensie na de andere binnen te slepen.


Jelle van Gorkom  raakte begin dit jaar zwaargewond tijdens een BMX-training op Papendal. Hij kwam van de startheuvel van de BMX-baan en reed in op een veiligheidsketting. Daarna lag Van Gorkom een tijdlang in coma, maar hij ontwaakte weer. In oktober maakte hij bekend niet meer verder te gaan als professioneel BMX’er. Bij PAUW vertelt hij hoe het nu, bijna een jaar na het ongeluk, met hem gaat en hoe hij zonder zelf op de fiets te stappen toch zijn sport op de kaart wil blijven zetten in Nederland.
Jelle van Gorkom
Dominee Gremdaat
Het is half december, dus breekt de tijd van de kerstvertellingen weer aan. In ‘Kom vanavond met verhalen’ schrijft  Dominee Gremdaat een verhaal speciaal voor de mensen die zich wat depressief voelen in deze donkere dagen. Ook bij PAUW steekt de Dominee deze mensen een hart onder de riem. Een kerstdiner afzeggen? Dat moet gewoon kunnen vindt hij.
Bijwonen 2
Weten wat er backstage allemaal gebeurt?  Volg ons op Instagram
Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op  TwitterFacebook  of  abonneer je op de Nieuwsbot .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.