Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Dinsdag bij Pauw

4 dec 2018
  •  
leestijd 2 minuten
20181204-pauw-xander_1
Alberto
Alberto Stegeman is vooral bekend als presentator van zijn undercover-programma’s. Afgelopen weekend bleek hij er opeens nog een andere hobby op na te houden. Hij won het meest prestigieuze pokertoernooi van Nederland en hield daar een slordige 240 duizend euro aan over. Bij PAUW legt hij uit hoe het hem lukte, hoe je bluft en vooral: hoe ontmasker je mensen die bluffen.    
Stegeman poker
Evenblij
Vanaf donderdag 6 december presenteert  Frank Evenblij   een nieuwe quiz Het Uur Van De Waarheid. Hierin krijgen  12 kandidaten, over 12 verschillende onderwerpen, 12 vragen en hebben 24-uur de tijd, zonder slaap, om zich voor te bereiden. Frank vertelt meer over zijn ervaring met het nieuwe programma.
de pil
De veelgebruikte anticonceptiepil is bij de meeste apotheken niet meer te krijgen. Dat leidt tot steeds meer problemen. De nood was hoog voor bijvoorbeeld Erin Straat (28), die aan de laatste strip was begonnen. „Waarom levert dit niet meer ophef op?”, schreef ze begin november op twitter. Met daaronder een oproep, of er vrouwen waren die nog „een voorraadje microgynon 30 hebben liggen”. Samen met apotheker Sonja Keizers,  Corinne Ellemeet namens GroenLinks en Chantal Kuipers is zij te gast.


Momenteel wordt er op verzoek van Forum voor Democratie gedebatteerd over het pact van Marrakesh. Het Nederlandse kabinet heeft ingestemd met het migratiepact van de Verenigde Naties. Een deel van de Tweede Kamer zal vandaag nog proberen de regering op andere gedachten te brengen, maar dat gaat niet lukken, stelt politiek verslaggever Xander van der Wulp . Hij verwacht desalniettemin een stevig debat.
Xander
Pauw Bijwonen

Weten wat er backstage allemaal gebeurt? Volg ons op Instagram

Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op Twitter , Facebook of abonneer je op de Nieuwsbo t

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA