Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Maandag bij Pauw

  •  
26-11-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
20181126-pauw-chrisverlaan_0
Bad Habits Holy Orders
Vijf jonge meiden die houden van uitgaan, Instagram, glitter en glamour kregen een bijzondere opdracht: Zet het uiterlijk opzij en ga op zoek naar je innerlijk. Om vervolgens in te trekken bij de Karmelietessen van het Goddelijke Hart van Jezus. In de nieuwe TV serie Bad Habits, Holy Orders  wordt duidelijk hoe de meiden reageren op het leven in een klooster. De meiden en zusters zijn samen te gast bij PAUW.
collage iedereen
Lois Abbingh & Tess Wester
Handballers van het Nederlands team  Lois Abbingh en Tess Wester  wonnen de laatste drie eindtoernooien twee keer zilver en één keer brons. Daarmee is hun team de meest succesvolle generatie handbalsters ooit. Donderdag vliegen ze naar Frankrijk voor het EK van 2018.
Wybren van Haga
Volgens  Wybren van Haga moet er meer geïnvesteerd worden in geboortebeperking in Afrika, omdat de bevolking op het continent volgens de prognoses spectaculair zal stijgen de komende decennia. Daarom zal volgens het Kamerlid op voorspraak van zijn partij en D66 10 miljoen euro extra naar geboortebeperking in Afrika gaan. Het VVD-Kamerlid schuift aan bij PAUW.
Chris Verlaan
Cabaretier  Chris Verlaan heeft de 53e editie van het Cameretten Festival in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam gewonnen. Verlaan won zowel de juryprijs als de publieksprijs. De jury vindt het knap hoe hij zijn autisme heeft verwerkt in Man in de Maak. Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid en hij wisselt mooi af tussen verhaal en liedjes. Er zitten in het programma veel slimme vondsten en woordgrapjes. Chris vertelt zijn persoonlijke avontuur van het Cameretten.

Meer over:

maandag bij pauw,