Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vrijdag bij Pauw

23 nov 2018
  •  
leestijd 1 minuten
Jeroen Pauw
Tim den Besten
Tim den Besten , maker van onder meer Tim op de Thee en Superstream Me, houdt van ongemakkelijke stiltes, ongepaste opmerkingen en andere menselijke tekortkomingen op tv. Hij keek een week intensief voor PAUW en neemt voor de wekelijkse tv-rubriek zijn selectie opmerkelijke fragmenten mee.
Paul Blokhuis
Minder alcohol drinken, minder vet en minder roken. Paul Blokhuis , de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (ChristenUnie) presenteert vandaag het Nationaal Preventieakkoord. Een omvangrijk plan dat Nederland gezonder moet maken. Er staan maatregelen in waar heel Nederland iets van gaat merken. Zo mogen supermarkten nog maar maximaal 25% korting geven op drank en gaat een pakje sigaretten in de toekomst 10 euro kosten. Blokhuis schuift aan bij PAUW over zijn plannen en bespreekt dit met Jeroen én het publiek.
Peter R. de Vries
Peter R. de Vries praat bij PAUW over de zaak van Willem Holleeder, die terchtstaat terecht in de Bunker.
Dennis en Jeroen
Comedians  Dennis van de Ven  en  Jeroen van Koningsbrugge komen met een nieuw seizoen Draadstaal. Oude bekenden Fred & Ria, Joop en Leon van de Kipcorner en Sayid laten weer van zich horen, maar ook nieuwe personages zijn te zien. En Jeroen komt met een nachtgala in Carré waar ook Dennis een rol in speelt. Bij PAUW blikken de twee vooruit op dit seizoen.

Meer over: