Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Maandag bij Pauw

12 nov 2018
  •  
leestijd 2 minuten
20121112-pauw-blokker_6
Wild Romance
Herman Brood is er niet meer, maar zijn band Wild Romance toert nog wel, volop zelfs. En onlangs kwam deze plaat uit: No Time. Met een schilderij van Herman op de cover. Dany Lademacher en David Hollestelle speelden decennia lang samen met Herman Brood. Zij zijn te gast bij PAUW, samen met Jan ’t Hoen, vastgoedondernemer én drummer, die de band weer samenbracht ( te zien in de docu 'Buying the Band' ) en Edgar Koelemeijer, zanger van Wild Romance.
Pleeggrootouders
Er is een tekort aan pleeggezinnen, maar dat probleem kan deels worden opgelost als er meer wordt gekeken naar de grootouders om een kind op te vangen. Er zijn in Nederland ongeveer 3000 kinderen die bij hun opa en oma wonen. Volgens secretaris van de Stichting Belangenbehartiging Pleeggrootouders Nederland (SBPN) en pleegopa Jos Verhoeven kan dat aantal fors omhoog. Hij pleit voor een codicil waarin grootouders aan kunnen geven de zorg van hun kleinkind op zich te willen nemen, mocht dat ooit nodig zijn. Hij zit aan tafel met pleeggrootouders Jeanine Ficheroux en Anja Remst.
Michiel Witteveen
Na 122 jaar neemt de familie Blokker afscheid van hun winkelketen. De winkels van Blokker staan te koop. President-commissaris  Michiel Witteveen  is te gast.
Emile Ratelband
Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband heeft de aandacht weten te trekken van de wereldpers. Hij is 69 jaar maar voelt zich twintig jaar jonger. Hij zou dan ook graag zien dat zijn geboortedatum wordt veranderd in zijn paspoort. Hij is te gast bij PAUW.

Meer over: