NPO
Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

10 mei 2017
  •  
leestijd 2 minuten
Uitzending template
Bernice Notenboom woensdag 10 mei 2017
Bernice Notenboom is net terug uit het Noordpoolgebied. Ze deed er voor NASA drie weken onderzoek naar de sneeuwdikte en liet zich ophalen door 66 Nederlandse topbestuurders die ze de gevolgen van klimaatverandering liet zien. Vanavond is Bernice te gast.
tom kleijn woensdag 10 mei 2017
Opnieuw een verrassende stap van president Donald Trump: gisteravond ontsloeg hij FBI-directeur James Comey . Geen enkele andere president heeft ooit een FBI-directeur zo resoluut aan de kant gezet. Critici vergelijken het congé met de ontslagen tijdens het Watergateschandaal, omdat Comey een onderzoek zou leiden naar Trumps banden met Rusland. Velen zagen het ontslag niet aankomen, zelfs leden van zijn eigen staf niet. Met oud-Amerika correspondent Tom Kleijn  nemen we de afgelopen 24 uur in het Witte Huis door.
Marco Roelofs template
Wie mag zich Ink Master van de Lage Landen noemen, wie is de beste tattoo-artist van Nederland en België? Over tien weken wordt de winnaar bekend van Ink Master , een serie die vanaf 15 mei te zien is op de tv-zender Spike.  Marco Roelofs , ooit zanger van De Heideroosjes en nu van Stavast, presenteert de reeks. Hij zit zelf vol met tatoeages, net als de meeste kandidaten. Vanavond schuift Marco aan met drie kanshebbers op de Ink Master-titel, over ‘human canvasses’ , de tattoo als kunstvorm en waarom varkenshuiden zo vreselijk zijn.  
dennis vna der
Het is nooit te laat om op wereldreis te gaan. Dat dachten acht hoogbejaarden toen ze gevraagd werden voor het nieuwe SBS6-programma De wereld rond met 80-jarigen . Samen met Dennis van der Geest maken ze een reis langs de mooiste plekken op aarde en zien ze allemaal hun grote wens in vervulling gaan. Vanavond bij  Pauw vertellen deelnemers Nelis en Ellis samen met Dennis van der Geest over hun hoogte -en dieptepunten. Hoe is het om op zo’n hoge leeftijd voor het grote avontuur te gaan?
Kijk hier de hele uitzending terug.

Meer over: