Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Maandag bij Pauw

21 mei 2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Unknown
Job Knoester 21 mei
De aanval op drie mensen in Den Haag op Bevrijdingsdag blijft de gemoederen bezighouden. Was het terreur of een geweldsuitbarsting van een verwarde man? De familie van verdachte Malek F. mengt zich nu in de discussie. Zij gaan aangifte doen tegen ggz-instelling Parnassia. Volgens de familie is er meerdere keren om hulp gevraagd voor Malek, maar werden zij niet gehoord. Waar ging het fout?  Job Knoester , de advocaat van de familie, is vanavond te gast.
Johnny de Mol en Adil Izemrane 21 mei
In 2015 was de vluchtelingencrisis op zijn hoogst en trokken  Johnny de Mol  en zijn vriend Adil Izemrane naar het Griekse eiland Lesbos om te helpen. Drie jaar later is de aandacht van de media verslapt en zijn veel hulporganisaties weggetrokken, maar de problemen daar zijn verre van opgelost. Johnny en Adil vertellen hoe het er nu voorstaat met Lesbos en hoe hun eigen organisatie, Movement on the Ground, probeert te helpen.
Sjoukje Hooymaayer 21 mei
Een toneeldiva die pas echt bekend werd toen ze dokter Lydie van der Ploeg ging spelen in de comedie Zeg 'ns Aaa . Later was ze onder meer te zien in de serie's Zonder Ernst en Dokter Tinus . Recent nam  Sjoukje Hooymaayer  afscheid van het publiek op het toneel n Carré, in de musical My Fair Lady . Bij Sjoukje is kanker geconstateerd, ze wil niet verder behandeld worden. Over die beslissing, en haar  carrière, schuift ze vanavond aan.
Maan en Joshua 21 mei
Het festivalseizoen is weer in volle gang. Nederland telt meer dan 600 muziekfestivals. Zangeres  Maan , dit jaar voor het eerst op Pinkpop en  Joshua Nolet , zanger van Chef'Special, over hun festivalzomer. 

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA