Pauw

Maandag bij Pauw

  •  
08-05-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Uitzending template
philip freriks alexander pechtold patricia maandag 8 mei 2017 JUIST
Emmanuel Macron wordt de nieuwe president van Frankrijk. Met 66 procent van de stemmen versloeg hij zijn tegenstander Marine Le Pen van het Front National. Wat gaat President Macron betekenen voor Frankrijk, wat betekent deze uitslag voor Europa. En het verslagen Front National, hoe kijken zij naar hun verlies of valt er toch wat te vieren? We bespreken de uitslag met oud Frankrijk correspondent  Philip Freriks , D66 leider  Alexander Pechtold  en Front National politica  Patricia Chagnon .
saskia belleman maandag 8 mei 2017 JUIST
Saskia Belleman  is bij de rechtszaak tegen tenniscoach Mark de J. die verdacht wordt van de moord op Koen Everink. Ze schuift aan bij Pauw .
Aad de Mos maandag 8 mei 2017
Presteren onder immense druk. Feyenoord had daar gisteren klaarblijkelijk veel last van en was kansloos tegen Excelsior. Volgende week wacht de enige herkansing voor de Rotterdammers thuis tegen Heracles. Zullen ze eindelijk na 18 jaar weer een titel mogen vieren op de Coolsingel? En Ajax verdedigt in de Europa League een ruime voorsprong tegen  Olympique Lyon . De finale wacht voor de Amsterdammers. Hoe ga je als voetballer om met die druk? Met oud-coach Aad de Mos  bespreken we hoe om te gaan met druk en wat Feyenoord en Ajax moeten doen om succesvol te zijn. 
teun van de keuken daan nieber maandag 8 mei 2017
Keuringsdienst van Waarde viert haar jubileum. Al 250 afleveringen geeft het programma inzicht in de productie van ons voedsel en streeft ernaar misstanden aan het licht te brengen. Vanwege het jubileum wordt vanaf woensdag 10 mei de Keuringsdienst van Waarde-quiz uitgezonden. Presentator Teun van de Keuken en Daan Nieber zijn te gast.
Kijk hier de hele uitzending terug.
Delen: