Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Dinsdag bij Pauw

3 apr 2018
  •  
leestijd 1 minuten
3 april
George van Houts 3 april
Theatermaker George van Houts (De Verleiders) heeft een heel pak vragen over de aanslagen van 11 september 2001. Hoe kan het dat de twee WTC-torens rechtstandig naar beneden kwamen? Waarom stortte WTC 7, een gebouw verderop, in zonder door een vliegtuig te zijn geraakt? Was het niet de Amerikaanse overheid die achter de aanslagen zat? Hij maakte er een theatercollege over, ‘Kom Plot’, dat hij tot eind mei in theaters geeft. En hij organiseert met zijn stichting 11 september ook een internationale conferentie waarbij hij een hoog bedrag uitlooft voor onderzoekers die zijn theorieën kunnen weerleggen. 
Handtransplantatie 3 april
Een primeur in Nederland: een dubbele handtransplantatie. Nu drie jaar van voorbereidingen is het medische team er klaar voor, nu is het wachten op die geschikte donor. Hier aan tafel zitten patiënte Maartje Bijl en haar behandelend arts handchirurg Steven Hovius van het Radboud UMC.
Wulp en Nijman
Politiek verslaggever  Xander van der Wulp vertelt samen met adjunct-hoofdredacteur van GeenStijl over het laatste referendum dat het kabinet mogelijk maakt over de donorwet. 

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA