Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

3 mei 2017
  •  
leestijd 2 minuten
Uitzending template
Haags Vuur: Zihni Ozdil 3 mei 2017
De komende twee weken stellen nieuwe parlementariërs zich voor in onze rubriek: Haags Vuur. Waar komt hun politieke ambitie vandaan? Met welke brandende verlangens stappen ze de Tweede Kamer in? Deze keer: GroenLinks-Kamerlid Zihni Özdil .
Kenneth Perez aankondiging
Woensdag speelde Ajax in de Johan Cruijff Arena zijn eerste van twee halve finales in de Europa League tegen het Franse Olympique Lyon. De titelkansen voor de Amsterdammers zijn na de nederlaag tegen PSV nagenoeg verdampt, dus zal de ploeg van Peter Bosz alles op alles zetten om hoge ogen te gooien in Europa. Voetbalanalist bij Fox Sports Kenneth Perez is aanwezig bij de wedstrijd en schuift na afloop aan bij  Pauw  voor de nabeschouwing.   
Souad en Nassiri
In de openhartige, 3-delige serie ‘Familie, geloof en hoop’ worden de homoseksuele Nassiri Belaraj en Souad Boumedien gevolgd in hun missie om homoseksualiteit binnen de Marokkaanse gemeenschap zichtbaarder te maken. Hun credo: we zijn er, en we gaan niet meer weg. De serie is vanaf zondag 7 mei te zien op NPO 2. Souad en Nassiri zijn te gast om te praten over hun strijd.
Tijdens de Gay Pride zal er weer een Marokkaanse boot meevaren bij de Canal Pride. Als er genoeg geld wordt opgehaald tenminste. Wilt u sponsor worden? Dat kan! En wel hier.
Canal pride nassiri en souad
Poppel Smeets Aankondiging
Op 31 januari 2012 raakt de Vlaamse kasteelheer Stijn Saelens vermist. Een kogelhuls en een bloedspoor zijn alles wat zijn vrouw thuis aantreft. De Vlaamse media speculeren erop los. Twee weken later wordt het lichaam van de kasteelheer gevonden in een nabijgelegen bos. Het proces rondom de geruchtmakende ‘kasteelmoord’ nam maandag een onverwachte wending: de schoonvader van Saelens bekende dat hij de moord heeft besteld. We bespreken de zaak met België-correspondent  Joris van Poppel  en advocaat  Sidney Smeets .
Charles Groenhuijsen en Jort Kelder 3 mei 2017
Ophef over de Amerikaanse ex-president Barack Obama.  Sinds hij geen president meer is, vierde hij vakantie met de rijken der aarde, zoals Richard Branson, sleepte hij een boekendeal van 65 miljoen dollar in de wacht én wist hij 400.000 dollar te strikken voor een uur spreken op een conferentie van een bank op Wall Street. Hypocriet, vinden de Amerikanen. Terechte kritiek? Een debat tussen Charles Groenhuijsen en Jort Kelder .

Meer over: