Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
19-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
19maart
André Manuel in Pauw gaat van gewest tot gewest
In onze rubriek  Pauw Gaat van Gewest tot Gewest  laat elke avond een cabaretier/artiest zijn licht schijnen over de gemeenteraadsverkiezingen in zijn of haar woon- of geboorteplaats. Maandag  André Manuel  over Twente.
Dijkhoff versus Klaver debat 19 maart
Klaas Dijkhoff (VVD) gaat maandag bij Pauw in debat met Jesse Klaver (GroenLinks).
Hugo de Jonge
Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) lanceert een actieplan om eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan. Eenzaamheid onder ouderen neemt alsmaar toe in Nederland, daarom heeft hij een plan ontworpen om het tij te doen keren. Wat moet er gebeuren? Hij vertelt het maandag bij ons aan tafel.
Jamai 19 maart
15 jaar na het winnen van de finale van talentenjacht Idols, is Jamai Loman terug met een nieuw album. Op het album zijn Nederlandstalige nummers, met ‘onzijdige’ songteksten te horen. Na zijn publieke ‘coming out’ in 2003 voelt hij niet de behoefte om expliciet te zingen over ‘hij’ en ‘hem’, omdat hij geen boegbeeld van de homobeweging wil zijn. Uit LHBT-kringen klinkt daarom kritiek. Jamai reageert bij Pauw en voert zijn nieuwste nummer op. 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.