Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Maandag bij Pauw

12 mrt 2018
  •  
leestijd 2 minuten
Maandag
jan-hein kuijpers en saskia belleman
Hij noemt haar de kwade genius en een gluiperd, zij noemt hem een tiran. Jarenlang heeft Astrid Holleeder een gevaarlijk dubbelspel gespeeld, bezakt met afluisterapparatuur probeerde zij belastend bewijs te verzamelen over haar broer. Het ultieme verraad. Het doel: Willem Holleeder levenslang geven. Vandaag stonden ze tegenover elkaar in de zwaarbeveiligde rechtbank in Osdorp. Opvallend, Astrid Holleeder gaf vandaag aan dat ze tijdens de verhuizing 15 nieuwe geheime gesprekken heeft gevonden. 
We praten erover met rechtbankverslaggeefster  Saskia Belleman en Jan-Hein Kuijpers , oud advocaat van Holleeder.
Wie is de Mol 9 maart
De Mol en de winnaar van Wie Is De Mol?:  Jan Versteegh en Ruben Hein  over de - misschien wel - spannendste finale uit de geschiedenis van het programma.
emilio guzman Pauw van gewest tot gewest
Vanaf vandaag laat elke avond een cabaretier zijn licht schijnen over de gemeenteraadsverkiezingen in zijn of haar woon- of geboorteplaats. In de rubriek Pauw gaat Van Gewest Tot Gewest trapt Emilio Guzman af met onze hoofdstad Amsterdam.
Willem Woelders over teasers
Afgelopen weekend werd in Amersfoort een agent bijna gewurgd. Ze werd door een groepje jongeren aangevallen toen zij een vrouw wilde arresteren die een winkelruit had vernield. Een andere agent dreigde zijn stroomstootwapen te gebruiken en kon zo voorkomen dat de agent erger gewond raakte. Politiechef Willem Woelders vertelt bij ons aan tafel over politiegeweld en het gebruik van een stroomstootwapen.
Nourdin el Ouali 12 maart
De Rotterdamse moslimpartij NIDA weigert afstand te nemen van een omstreden tweet uit 2014 (zie hieronder). Politiek leider  Nourdin el Ouali reageert bij Pauw .

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA