Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Tim den Besten blikt terug op verrassing juf Monica

13 aug 2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Tim den Besten
Televisiemaker Tim den Besten heeft in de uitzending van Ranking the Stars van zondag teruggeblikt op het bijzondere weerzien met zijn oude schooljuf Monica, vorig jaar bij PAUW. 
Tim was te gast op 4 oktober 2017 om een ode te brengen aan de juffen en meesters uit zijn schooltijd. Als verrassing hadden wij zijn oude schooljuf Monica uitgenodigd om in het publiek plaats te nemen. De tv-maker reageerde behoorlijk enthousiast.
Inmiddels zijn we bijna een jaar verder sinds het weerzien. Bij het programma Ranking the Stars (BNNVARA) van Paul de Leeuw, vertelt Tim nu dat hij misschien net iets té enthousiast reageerde, omdat hij op dat moment dronken was. "Ik was daarvoor wat gaan drinken met vrienden, en ik ging er vanuit dat ik alleen die column moest voorlezen. Als dat zo was geweest, had niemand het gemerkt. Maar het liep anders." 
Juf Monica (Monica van den Eshof) was ook blij Tim weer eens terug te zien, en zei toen haar oud-leerling weer een beetje was bijgekomen: " Dit bewijst maar weer dat vertrouwen heel belangrijk is in het onderwijs. Ik probeer dat elke dag prioriteit te geven. Ik sta nog steeds voor de klas, en je moet maar een keer langskomen."
Kijk hieronder het hele gesprek terug met Tim den Besten

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA