Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Tania Kross en Gerard Joling over O'G3NE

12 mei 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Songfestival
O'G3NE heeft zich via de tweede halve finale van het Songfestival in Kiev weten te plaatsen voor de finale. Direct na afloop van het evenement besprak Jeroen de optredens, de hoogte –en dieptepunten en het optreden van O'G3NE met het Pauw Songfestival-panel, bestaande uit zanger en oud-deelnemer Gerard Joling en operazangeres Tania Kross
Gerard Joling windt er geen doekjes om: "Ik vond het weer heel veel wind, ik moest er bijna een scheet van laten. Negen nummers met windmachines. Het was te veel. O'G3NE blonk uit aan alle kanten. Het was driestemmig fantastisch, ze waren de enige zonder koor. Het stond als een huis, kleding goed, de hele dictie was goed. Heel mooi, met het licht en het geluid. Ik heb er vreselijk van genoten. Chapeau, ik ben heel erg trots op die meiden." 
Tania Kross sluit zich aan bij Gerard: "Ik heb hun videoclip daar eerder gezien. Ik dacht: hoe gaan ze dat doen? Ik vond het vrij donker. Maar hoe ze het hier hebben gedaan, ik vind het fantastisch. Het was spatzuiver.