Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Suse van Kleef over de Britse verkiezingscampagnes en de prins Andrew-gate

  •  
02-12-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
136 keer bekeken
  •  
suse van kleef pauw

Suse van Kleef bespreekt bij PAUW het tweede deel in de prins Andrew-gate; BBC 1 zendt vanaf 22:00 uur Nederlandse tijd een interview uit met het vermeende slachtoffer Virginia Roberts. Andrew legde noodgedwongen zijn koninklijke taken neer na beschuldigingen van verkrachting en aanranding van de toenmalig 17-jarige vrouw.

En over 10 dagen gaan de Britten naar de stembus. Er staat veel op het spel. Wie wint, zal bepalen hoe het verder moet met de Brexit en moet proberen een verdeeld koninkrijk weer bij elkaar te brengen. De partij van premier Johnson, de Conservatieven, ziet graag de Brexitdeal die er nu ligt in werking gaan. De grootste oppositiepartij van Jeremy Corbyn, Labour, wil een nieuwe deal met Europa sluiten en deze via een referendum aan de kiezers voorleggen. Suse geeft vanavond bij PAUW het laatste verkiezingsnieuws.

uitzending bijwonen
Wil je een uitzending van PAUW bijwonen? Klik hier voor tickets!

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.