Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Spiegelvragen: Sander de Kramer en André Kuipers

3 okt 2018
  •  
leestijd 1 minuten
De Kramer en Kuipers
In de rubriek Spiegelvragen nemen onze gasten direct na de uitzending plaats bij de visagiste om afgeschminkt te worden, maar vooral om jouw vragen te beantwoorden. In de vijfde editie van dit seizoen nemen presentator Sander de Kramer en astronaut André Kuipers plaats voor de make-up spiegel van visagiste Miranda Dunnewind!
Chief 'Ouwe Dibbes' Sander de Kramer zat bij Jeroen aan tafel om te praten over  op zijn werk in Sierra Leone. Hij heeft kinderen uit diamantmijnen gehaald, scholen gebouwd en vrouwen aan microkredieten geholpen. André Kuipers stelde ons voor aan robot George. Bij de aankomende editie van Space Experience gaat het onder meer over robotica. 
Voor onze spiegel reflecteerde het duo op thema's als heldendom en het zijn van een goede verliezer. Ook kregen ze een pittig dilemma voor de kiezen én de vraag met wie ze graag een dag zouden willen ruilen..