Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Vanaf 30 september terug opnpo1

PAUW is de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

VOLG ONS

Pauw

Spiegelvragen: Bridget Maasland en Arjen Lubach

5 dec 2018
  •  
leestijd 1 minuut
Spiegelvragen-Lubach-Bridget
In de rubriek Spiegelvragen nemen onze gasten direct na de uitzending plaats bij de visagiste om afgeschminkt te worden, maar ook om antwoord op jouw vragen te geven. In de dertiende editie van dit seizoen nemen Bridget Maasland en Arjen Lubach plaats voor de make-up-spiegel van visagiste Miranda Dunnewind!
Bridget Maasland had voor onze wekelijkse tv-rubriek uiteenlopende fragmenten meegenomen uit 'De Kijk van Koolhoven', de serie Mocro Maffia en Bed & Breakfast. Arjen Lubach vertelde dat hij in ieder geval voor een half jaartje stopt met Zondag met Lubach en zich aan het voorbereiden is op zijn eigen theatershow 'Arjen Lubach LIVE'.
Na de uitzending namen ze samen plaats voor onze spiegel en reflecteerde ze op de programma's waar ze het meest trots op zijn, de grens tussen werk en privé en ze vertellen met wie ze nog wel eens een keer samen willen werken.
Sfeerbeeld BNNVARA programma's