Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Rutte vraagt zich af wat Baudet tegen vrouwen heeft

  •  
22-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
122 keer bekeken
  •  
Rutte vraagt zich af wat Baudet tegen vrouwen heeft
Tijdens het grote debat tussen minister-president Mark Rutte van de VVD en fractievoorzitter Thierry Baudet van het Forum voor Democratie werden ook een aantal persoonlijke vragen gesteld. Rutte stelt de de vraag aan Baudet:

Waarom flirt u zo met die extremen?

Rutte wijst daarbij naar het essay dat Baudet afgelopen week heeft geschreven. In het stuk in  American Affairs  leek hij zich uit te spreken tegen abortus, euthanasie en werkende vrouwen. "Waar komen dit soort idiote ideeën vandaan Wat is er misgegaan privé dat dit...?"
FvD-leider @thierrybaudet over vrouwen: “Ik ben dol op vrouwen, onze partij is de meest vrouwvriendelijke partij van Nederland. En vrouwen zijn ook dol op ons." #Pauw pic.twitter.com/4enmpmjqoF
"Ik ben dol op vrouwen. Onze partij is de meest vrouwvriendelijke partij van Nederland. En vrouwen zijn ook dol op ons", reageert Baudet. Rutte vindt dit geen antwoord.  

Meer over:

baudet, vrouwen, rutte
Delen: