Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Rutger Castricum: ‘Dat Feyenoord-fans zo gek zijn, had ik niet verwacht’

  •  
25-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
lee-towers-rutger-castricum
Ze staan ermee op, gaan ermee naar bed en gaan ermee dood: Feyenoord. Programmamaker en presentator Rutger Castricum volgde de diehard-fans en maakte een film over hen. De supporters uit Rotterdam leven deze week toe naar de steeds waarschijnlijker wordende zege van hun club, die in 1999 voor het laatst Eredivisie-kampioen werd. Rutger ontdekte: “Dat ze daar zo gek zijn, had ik niet verwacht.”
Gerda & Frans werden gevolgd door Rutger. Ze zijn supporters in hart en nieren. “Je leeft er gewoon mee.” Als Feyenoord speelt liggen ze beiden op een eigen bank, hij kijkt live, zij luistert onderwijl naar  Radio Rijnmond  voor een gekleurd wedstrijdverslag.
Ook aan tafel: Lee Towers , groot Feyenoordfan en bekend van het officieuze clubnummer  You'll never walk alone . Hij kijkt liever niet in gezelschap, want dan ‘gaan ze over andere dingen praten’.
Meer sport? Kijk hier!